16 Ιαν 2008

Η Ευρυζωνικότητα έφτασε και στό Βόλο



Η ευρυζωνικότητα ξεκίνησε και στην πόλη του Βόλου!! Τώρα οι περίφανοι βολιώτες μπορούν να απολαύσουν ασύρματη ευρύζωνική πρόσβαση γουαιφάι (wifi) ιντερνετ στο πάρκινκ του προαύλιου της εκκλησίας του αγίου νικολάου. Το σχέδιο όμως είναι μεγαλόπνοο. λέγεται οτι σε 15 χρόνια από τώρα θα υπάρχει ευρύζωνική πρόσβαση γουαιφάι ιντερνετ και σε άλλα 6 πάρκινκ, σκουπιδότοπους, μάντρες αυτοκινήτων και αδρανών υλικών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπα, μάστορα, basta. Σε παρακολουθώ και πολλά από όσα λες είναι σωστά, όσο δηκτικά πρέπει. Εδώ όμως είναι μια πρωτοβουλία την οποία δεν καταλαβαίνω γιατί στηλιτεύειες. Ευχής έργον θα ήταν να ήταν μεγαλύτερη η περιοχή κάλυψης από την αρχή, όμως μην πέσουμε να τους φάμε κιόλας... τουλάχιστον έχουν καλές προθέσεις.

Πού ακριβώς είναι η δικιά σου ένσταση;

volos sucks είπε...

Αν θέλεις να διαβάσεις θετικά σχόλια για το ασύρματο δίκτυο, θα βρείς πολλά σε άλλα μπλογκς. Eγώ απλά περιορίζομαι στα αρνητικά. Ετσι και αλλιώς ότι και να γραφτεί εδώ δεν πρόκειται να επηρεάσει το μέλλον του ασύρματου αφού (σχεδόν) κανένας δεν το διαβάζει :) Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλέγω... απλά δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις το αρνητικό στην προκειμένη περίπτωση... :)

volos sucks είπε...

Το αρνητικό που βλέπω είναι οτι μετά από τόσο καιρό και τόση φασαρία καλύφθηκε μόνο ένα οικοδομικό τετράγωνο το οποίο τις περισσότερες ώρες της ημέρας χρησιμοποιείται σαν πάρκινγκ.