19 Μαΐ 2008

Ράμπες για άτομα με μηχανές μεγάλου κυβισμού


Ράμπα και στο δημαρχείο, όχι όμως για ΑΜΕΑ. Η ράμπα αυτή εξυπηρετεί τους υπαλλήλους του δήμου που έχουν δίκυκλα βέσπες, μηχανάκια και μηχανές μεγάλου κυβισμού (βλ. φωτό) και δεν θέλουν να ανεβαίνουν με τα πόδια τα σκαλοπάτια.

Το υπόστεγο βολεύει διπλά ! εκτός του ότι γλιτώνει κανείς τέσσερα ολόκληρα σκαλοπάτια, επιπλέον προστατεύει τα δίκυκλα απο τις καιρικές συνθήκες. Έτσι δεν καίγεται ούτε βρέχεται ο κώλος τους όταν φτάσει η ώρα να γυρίσουν σπίτι. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να καβαλήσεις μια καυτή από τον ήλιο σέλλα (σίγουρα πιο δύσκολο από το να μην έχεις πόδια).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτές τις φωτογραφίες σου φίλε μου, μαζί με τα σχόλια... τύπωσέ τις και στείλ'τες τόσο στο Δήμο, όσο και στις τοπικές μας εφημερίδες... εκεί να δούμε αν το ενδιαφέρον εξαντλείται στις κορύνες, ή στη βιώσιμη... ζωή στην πόλη για όλους!

Ανώνυμος είπε...

symfwnw me to nikolaki , autoi oi typoi sto Dimo Volou einai teleiws lexrites alla siga kai mi de to valoun oi efimerides....

volos sucks είπε...

Να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες και όλο το περιεχόμενο του μπλόγκ δεν είναι κοπιραίτετ. Πάρτε οτιδήποτε σας κάνει όρεξη και στείλτε το οπουδήποτε. Δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει κανείς για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.