26 Μαΐ 2009

Θεϊκό πάρκινκ

Αν δυσκολεύεσαι να βρείς πάρκινκ και είσαι φυσικά χριστιανός ορθόδοξος, βαφτισμένος και πιστός και όχι κανένας μαύρος ή μουσουμάνος αλλόθρησκος, Μπορείς (ναι μπορείς) να παρκάρεις οπουδήποτε στο προαύλιο οποιασδήποτε εκκλησίας. Ακόμη και ακριβώς μπροστά στην είσοδο





Ναι το ξέρούμε, είναι παράνομο αλλά μην ανησυχείς ο θεός είναι μεγάλος!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα σταθμευουνε μονο Ιερεις με τα mercedes εκει.... Οι αλλοι ειναι ολοι οι θνητοι. Ο κυριος στη φωτο μπορει να ειναι γαιδαρος αλλα μπορει και να ξεφορτωνει κατι στην Εκκλησια.

Τωρα επειδη ο Δημος πεζοδρομισε τα παντα οι εμποροι στο κεντρο πρεπει να πληρωνουν ενα 10ευρω την ημερα στο παρκινγκ μη εχοντας αλη λυση ψαχνουν κατι στο δωρεαν τι να κανουνε και αυτοι. Ελα στη θεση τους..

Μαθητική Γροθιά είπε...

Sorry που ποστάρουμε εδώ, αλλά δεν βρήκαμε e-mail να στείλουμε... Το cafe santan κλείνει σύντομα και έρχονται οι μπουλντόζες να κάνουν τόσα χρόνια ιστορίας λιώμα... Έγιναν μερικές προσπάθειες με υπογραφές για να μείνει αλλά τελικά δεν επιβίωσαν... Μήπως αξίζει να προσπαθήσουμε ξανά με κάποιον τρόπο που θα συμφωνήσουμε να παρέμβουμε σ' αυτή την απόφαση;
Sorry και πάλι για το άκυρο του post, αν δεν θέλετε να απαντήσετε εδώ στείλτε μας e-mail....

volos sucks είπε...

Αφού το προτείνεις, φίλε ανώνυμε,θα το κάνω. Αν ήμουν στη θέση τον εμπόρων, δεν θα πάρκαρα παράνομα ούτε θα πλήρωνα 10 ευρώ. Απλά δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο για να πάω στο κατάστημα. (Όπως γίνεται στις πόλιτισμένες χώρες).

Επίσης αν ήμουν έμπορος στο κέντρο του βόλου, θα σκεφτόμουν οτι ίσως το αυτοκίνητο που εχω παρκάρει παράνομα στον πεζόδρομο, εξοργίζει τους πιθανούς πελάτες και γιαυτό δεν ψωνίζουν στο κατάστημά μου.

HUMO SAPIENS είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ