10 Μαΐ 2008

Ηρθαν οι κάγκουρες με τα citroen



Τα μέλη του κλάμπ "Οι κάγκουρες με τα σιτροέν" ξαναχτυπούν στο Βόλο. Εκμεταλεύονται την βλακεία των αρχών και παρκάρουν φυσικά παραλία και άγιο κωνσταντίνο. Τρομοκρατούν τα παιδάκια με τα ποδήλατάκια, μας γεμίζουν καυσαέριο και μετατρέπουν την παραλία σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμεναρχείου, την άλλη κυριακή θα κυκλοφορούν και θα παρκάρουν παραλία μόνο όσοι έχουν ρενό καγκού.


5 σχόλια:

Ανδρέας Χρόνης είπε...

Η συγκεκριμενη αναρτηση σας εχει σκοπο μονο να δυσφημισει το club μας.
Το club μας ειναι αναγνωρισμενο απο την Citroen Ελλας και χαιρει της εκτιμησης της λογω της σοβαρης και υπευθυνης δουλειας που κανουμε. Απεχουμε ετη φωτος απο το "καγκουρες" που αναφερετε καθως προσπαθουμε να προωθησουμε την σοβαρή πλευρά της αυτοκινησης και την ασφαλη οδηγηση στους δρομους σε ολες τις εκδηλωσεις που κανουμε.
Η συγκεκριμενη οργανωση ειχε σκοπο την Πανελληνια συναντηση των μελων σε ενα κεντρικο σημειο της Ελλαδος. Μια μοναδικη εμπειρια για τα ατομα του club μας και επιλεξαμε την πολη σας για αυτη συναντηση. 100 ατομα απο ολη την Ελλαδα ηρθαν εκεινο το Σαββατοκυριακο στο Βολο και αντι να χαιρεστε μας δυσφημιζετε. Η "παρελαση" των οχηματων μας εγινε με αδεια απο το Λιμεναρχειο, το Δημαρχειο και απο την Εκκλησια που υπαρχει στο λιμανι. Η πομπη τηρουσε ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας, ειχε μεγιστη ταχυτητα κινησης 10 χλμ/ωρα και η μεση ταχυτητα ήταν 5 χλμ/ωρα και εγινε με τη συνοδεια μοτοσυκλετιστων του Λιμεναρχειου που μας συνεχαρηκαν για την ομαλη διεξαγωγη της εκδηλώσης και την υπευθυνοτητα μας. Οποτε η αναφορα για τρομοκρατια που προκαλεσαμε, οπως αναφερετε στο αρθρο σας, απλα δεν ευσταθει.
Εγω θα θεωρουσα τιμη μου να γινοταν μια τετοια συναντηση για 2 συνεχομενα ετη κιολας στην πολη μου και θα επιζητουσα της επαναληψη της. Και φανταζομαι οτι ακομα και οι ιδιοκτητες καταστηματων, καφετεριων εστιατοριων και ξενοδοχειων ευχαριστηθηκαν με την αφιξη 100 ατομων σε μη τουριστικη περιοδο και τις δυο συνεχομενες χρονιες...
Βλεποντας την αναρτηση σας μολις χτες, ημερα αποφασης του φετινου μας προορισμου για τη Πανελληνια συναντηση μας, αποφασισαμε να μην την στο Βολο για τριτη συνεχομενη χρονια οπως σκεφτομασταν.
Ο Πρόεδρος του Greek Citroen Club
Χρόνης Ανδρέας

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο προεδρε!Η καλυτερη απαντηση στις κουταμαρες ορισμενων..

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που Αγαπάτε το Βόλο...τέτοιες θέσεις άσχετες με τη πραγματικότητα έχουν πάει τον Βόλο χρόνια πίσω...κ όσο έχει εσάς σαν άποψη τόσο πίσω θα μένει...Αν δεν υπήρχε η θάλασσα κ το Πήλιο,θα διαβάζαμε ότι κάποτε υπήρχε αυτή η πόλη στα βιβλία της ιστορίας...Μήπως θα πληρώσετε εσείς ΚΥΡΙΕ που είχατε τη φαεινή ιδέα σήμερα το πρωί,τους ξενοδόχους η τα μαγαζιά που ζουν για τέτοιες εκδηλώσεις η γενικά για κίνηση τέτοιες δύσκολες εποχές?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λες φιλε δηλαδη εσυ θεωρεις καγκουροκλαμπ ενα κλαμπ που ειναι ΚΑΤΑ των κοντρων στους δρομους???Τοτε τι να σου πω...Με τα μυαλα που 'χεις καλυτερα να μην ανοιγεις το στομα σου...

Ανώνυμος είπε...

Α!Ξεχασα...Τα συγχαρητηρια στον Προεδρο κι απο μενα για την απαντηση του!!!